Politica de confidențialitate

Conform cerințelor (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date , Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și OUG 13/24.04.2012,prin acordarea consimțământul persoanei vizate, navigarea pe site-ul cambridgesuccess.ro implică utilizarea de cookies în următoarele scopuri:

– Pentru personalizarea paginilor (de exemplu pentru afișarea conținutului în limba selectată)

– Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevantă nevoilor dumneavoastră.

– Pentru a ține la current în privința cursurilor de limba engleză, a desfășurătoarelor, evenimentelor, noutăților

– Pentru a ne ajuta sa cream și să publicam conținutul cel mai relevant pentru dumneavoastră.

– Pentru îmbunătățirea securității accesului la serviciile oferite

Utilizarea cookies

La fel ca majoritatea site-urilor, și site-ul Cambridge Success foloseste cookie-uri. Termenul de cookie desemnează informații pe care un site web le păstrează pe hard disk-ul calculatorului referitor la opțiunile și particularitățile utilizatorului astfel incat, la o a doua vizitare a site-ului respectiv, particularitățile să fie incărcate automat. Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare, precum și pentru urmărirea comportamentului utilizatorilor și reținerea preferințelor acestora.

Site-ul Cambridge Success utilizează cookie-uri automatizate pentru setările browser-ului și plugin-uri, in scopul imbunătățirii serviciilor pe care le oferim. De asemenea, este utilizat serviciul Google Analytics, care ajută la monitorizarea traficului și Facebook Pixel. Prin intermediul acestor servicii sunt colectate următoarele categorii de date: număr de utilizatori și sesiuni, durata sesiunii, sistemul de operare și modelul aparatului de pe care se face accesarea, detalii cu privire la locație, etc. Daca nu doriți cookie-uri, toate browserele permit dezactivarea utilizării lor, precum și ștergerea celor existente. Secțiunea „Ajutor” a browserului dumneavoastră conține instrucțiuni cu privire la modul in care trebuie să procedați pentru a dezactiva/șterge cookie-urile.

Putem plasa un „cookie” pe computerul dumneavoastră personal. Un cookie este un fișier mic pe care serverele noastre îl trimit computerului dumneavoastră și pe care computerul dumneavoastră îl trimite înapoi de fiecare dată când accesați o pagină de pe site-ul nostru. Cookies ne ajută să vă recunoaștem atunci când reveniți. Folosim cookie-urile pentru a strânge datele sesiunii în mai multe scopuri, în special pentru a personaliza și îmbunătăți experiențele dumneavoastră individuale de vizionare. Majoritatea browserelor de Internet acceptă automat cookie-urile. Cu toate acestea, puteți să dictați browserului utilizat, prin editarea opțiunilor acestuia, să oprească acceptarea cookie-urilor și să vă avertizeze înainte de a accepta un cookie din site-urile pe care le vizitați. Dacă decideți să nu ne acceptați cookie-urile, veți putea totuși să accesați acele părți din site-ul nostru care sunt disponibile publicului general, dar nu veți putea utiliza anumite caracteristici concepute pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru sau accesa multe din serviciile oferite de acesta.

Cookies are regulated by both the European GDPR/ePR and the Californian CCPA, because they can be used to track personal data.

Colectarea datelor

In conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr. 679/27.04.2016, prelucrarea datelor cu caracter personal este legală numai dacă și in măsura in care se aplică cel puțin una dintre următoarele condiții:

Colectarea datelor cu caracter personal este permisă numai cu acordul persoanei vizate. Acordul se va obține la inceperea colectării, prelucrării sau utilizării datelor, trebuie exprimat in mod expres și voluntar, intr-o formă corespunzătoare circumstanțelor. De asemenea, persoanele vizate iși pot retrage acordul in orice moment, fără vreun efect retroactiv.

Datele cu caracter personal pe care le furnizați centrului Cambridge Success sunt prelucrate in mod legal, echitabil și transparent, colectate in scopuri determinate, explicite și legitime și nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri; sunt protejate impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice și organizatorice corespunzătoare.

Scopurile pentru care centrul Cambridge Success colectează anumite categorii de date cu caracter personale pentru persoanele vizate sunt informate și cu privire la:prelucrarea datelor in vederea efectuării inscrierii la cursuri/activități/programe organizate de centru și realizarea tuturor demersurilor necesare desfășurării in bune condiții a acestora;utilizarea datelor pentru a comunica pe durata cursurilor/activităților/programelor/inscrierilor la care persoana vizată participă;stocarea datelor in vederea transmiterii de informații cu privire la activitățile prezente și viitoare ale Cambridge Success, posibilitatea de a-și retrage consimțămantul in orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțămantului inainte de retragerea acestuia.